Stichting Randori | Partners
15160
page-template-default,page,page-id-15160,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

PARTNERS VAN RANDORI

Naast onze eigen Randori lessen worden er ook andere evenementen en lessen door partners van Randori gegeven, die hiervoor onze mooie dojo gebruiken. Momenteel hebben wij de volgende partners:

  •      Tai-chi lessen door Simon van Driel      
  •      Kick box lessen door Johan Slijkhuis 

Ook geïnteresseerd om onze ruimte te huren? Neem dan contact met ons op via [email protected]


Tai-Chi lessen door Simon van Driel

Deze training is gericht op het op gang brengen van een bewustwordingsproces op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Het doel is verbeteren van lichaamshouding, concentratie, leervermogen en sportprestaties. Verbetering van het algemeen welbevinden kan zo ook leiden tot vermindering van spanninggerelateerde gezondheidsklachten.

Dit wordt bereikt door het activeren van Chi-/Ki energie, het gebruik maken van bewuste buikademhaling en het ontwikkelen van lenigheid van de spieren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Qigong en Kokorodo oefeningen. Kijk voor meer informatie op de site van Simon.


Kickboks lessen door Johan Slijkhuis

Elke maandag tussen 20:15 en 21:15 en woensdag avond tussen 20:00 en 21:00 geeft sportschool X-STREAM kickboks lessen in de dojo van Randori. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, er wordt rekening gehouden met leeftijd en niveau zodat een ieder op zijn eigen manier het kickboksen kan leren in zijn eigen tempo. Onze huisregel is: we behandelen elkaar met zorg en respect en passen ons aan aan je trainingspartner.

 

Kom gerust eens langs voor een gratis proefles!