Stichting Randori | Satori-Do
15169
page-template-default,page,page-id-15169,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

SATORI-DO

Met Satori-Do leer je gewapende en ongewapende technieken uit diverse krijgskunsten, zoals Kobudo, Jiu Jitsu, Aikido en Tai Chi. Deze sportieve leerweg begint met het leren omgaan met traditionele japanse wapens, zoals de Samurai dat onder andere uit Kobudo leerde.

 

Dit leert je om soepel te kunnen bewegen en geeft ook een aanvulling op een andere sport. Satori-Do kan worden beoefend om je motoriek, je houding, het verplaatsen en je flexibiliteit te perfectioneren. Ook leer je het ongewapende gevecht uit de krijgskunsten Aikido en Jiu Jitsu, waarbij discipline en zelfvertrouwen tot een kunstvorm zijn verheven.

 

Om deze sport te kunnen doen wordt er ook gewerkt aan een juiste balans tussen lichaam en geest op basis van de principes uit Tai Chi. Met het bewandelen van deze weg ontwikkelt iedereen zich als een socialer mens in deze samenleving en is men zich bewust van zijn/haar eigen kracht.

 

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles op maandagavond van 20:00 tot 21:30.