Partners - Randori
15160
page-template-default,page,page-id-15160,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

PARTNERS VAN RANDORI

Naast onze eigen Randori lessen worden er ook andere evenementen en lessen door partners van Randori gegeven, die hiervoor onze mooie dojo gebruiken. Momenteel hebben wij de volgende partners:

  •      Yoga lessen door Els Ouweneel (maandag 19:00 – 20:00)      
  •      Kick box lessen door Johan Slijkhuis (maandag en woensdag 20:00 – 21:00)

Ook geïnteresseerd om onze ruimte te huren? Neem dan contact met ons op via voorzitter@randori.nl


Yoga lessen door Els Ouweneel

Wilt u kennismaken met yoga? Het woord yoga betekent evenwicht, balans ofwel verbinding maken: tussen lichaam en geest, je binnenwereld en je buitenwereld en tussen jezelf en anderen. De yoga oefeningen kunnen de spieren versterken, en door met aandacht te werken kunnen we juist door die oefeningen rustig worden in je hoofd. Zo leer je ook buiten de lessen rust te vinden in je lichaam. Door met aandacht te oefenen leer je opgebouwde spanning herkennen en los te laten. Spanning afgewisseld met ontspanning vergroot het herstellend vermogen van het lichaam en brengt evenwicht met zich mee. Laat je verrassen  door yoga, de kunst van het ontspannen! 


Kickboks lessen door Johan Slijkhuis

Elke maandag en woensdag avond tussen 20:00 en 21:00 geeft sportschool X-STREAM kickboks lessen in de dojo van Randori. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, er wordt rekening gehouden met leeftijd en niveau zodat een ieder op zijn eigen manier het kickboksen kan leren in zijn eigen tempo. Onze huisregel is: we behandelen elkaar met zorg en respect en passen ons aan aan je trainingspartner.

 

Kom gerust eens langs voor een gratis proefles!